Nieuwsbrief

Helligen Hendrik krijgt eigen website

Helligen Hendrik krijgt eigen website
Helligen Hendrik krijgt eigen website
Zaterdag 1 december is de nieuwe website van Helligen Hendrik gelanceerd. Hendrik is binnenkort zelfs het middelpunt van een heuse oudejaarsshow in vijf Overijsselse theaters.
Op Hendriks gloednieuwe website www.helligenhendrik.nl kunnen fans en nieuwsgierigen zich vermaken met enkele van zijn sterkste columns, een korte biografie en de laatste nieuwtjes over Hendrik en wat hij zoal meemaakt. Ook kunnen bezoekers een reactie of een bericht aan Hendrik achterlaten.
In december gaat Helligen Hendrik het theater in met de speciale oudejaarsshow ‘mBâh!’. Eén van de voorstellingen wordt voor tv opgenomen en zal op Oudejaarsavond te zien zijn op TV Oost. De voorverkoop van de voorstellingen is in volle gang. ‘mBâh!’ is te zien op 14 december in De Meenthe in Steenwijk, 21 december in De Voorveghter in Hardenberg, 23 en 29 december in De Reggehof in Goor, 28 december in ZINiN in Nijverdal en 30 december in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. De voorstelling op 29 december in Goor is inmiddels uitverkocht!
Meer informatie over de voorverkoop is te vinden op de websites van de theaters: www.demeenthe.nl, www.voorveghter.nl, www.reggehof.nl, www.zinin.com en www.stadstheaterdebond.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.