Nieuwsbrief

Komende week de Sterrenparade Top 100 bij RTV Oost

Komende week de Sterrenparade Top 100 bij RTV Oost
Komende week de Sterrenparade Top 100 bij RTV Oost
RTV Oost heeft de definitieve lijst bekendgemaakt van de jaarlijkse Sterrenparade Top 100.
Deze Overijsselse eindejaarshitlijst is samengesteld uit honderd liedjes die het afgelopen jaar in de wekelijkse RTV Oost Sterrenparade hebben gestaan. Een speciale notering is er deze keer voor Arne Jansen.
Het Overijsselse publiek kon via de website www.rtvoost.nl een stem uitbrengen voor de Sterrenparade Top 100. De afgelopen week kwamen erg veel stemmen binnen voor Arne Jansen nadat bekend was geworden dat hij was overleden. RTV Oost heeft daarom besloten om Arne Jansen dit jaar te eren met een unieke Megaster voor het nummer ‘Wat ik voel voor jou’. De rest van de lijst is samengesteld op basis van de uitgebrachte stemmen. Nummers die het afgelopen jaar ‘Superster’ (Nr. 1-notering) zijn geweest, krijgen een bonus van 50 punten. Voor het eerst in drie jaar is de nummer 1 notering van de Sterrenparade Top 100 niet voor Jan Smit maar voor volkszanger Jannes. 
De definitieve lijst van de Sterrenparade Top 100 zal van maandag 24 t/m vrijdag 28 december worden uitgezonden door Radio Oost. Dat gebeurt op maandag, donderdag en vrijdag in het programma ‘Goeiemiddag Overijssel’ en tijdens de Kerstdagen in het speciale programma ‘Kerst bij Oost’. Elke dag komen tussen 13.30 en 16.00 uur 20 platen voorbij. Op vrijdag 28 december wordt kort voor 16.00 uur de nummer één te horen zijn. In ‘Goeiemorgen Overijssel’ is volgende week tussen 09.00 en 11.00 uur te horen wie de winnaars zijn geworden van de verzamel-cd ‘Hollandse Nieuwe’. Klik HIER voor de definitieve lijst.
TV Oost zal de Sterrenparade Top 100 uitzenden op 27, 28 en 31 december en 1 januari, telkens om 18.00 en 20.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.