Nieuwsbrief

Oudejaarsconference Helligen Hendrik

Oudejaarsconference Helligen Hendrik
Oudejaarsconference Helligen Hendrik
Op Oudejaarsavond kunt u bij TV Oost kijken naar een registratie van de oudejaarsconference 'mBâh!' van Helligen Hendrik.
Deze maand is de vertoornde columnist van het Radio Oost-programma Aksent te zien in vijf Overijsselse theaters. Eén van de voorstellingen wordt voor TV opgenomen en zal op Oudejaarsavond vanaf 22.38 uur te zien zijn op TV Oost.
'mBâh!' speelt zich af in het laatste uur van 2007. Helligen Hendrik zit in z'n woonkamer het nieuwe jaar af te wachten. Hij overziet z'n zonden en blikt op zijn geheel eigen manier terug op een bewogen jaar. Het gevolg is een aaneenschakeling van onredelijk boze uitbarstingen, komische momenten en talloze lachsalvo's. Hendrik maakt zich in 'mBâh!' druk over midwinterhoornblazers, het koopgedrag van vrouwen, de luiheid van vogels in de winter en mensen die op school niet mee konden komen maar desondanks stinkend rijk zijn geworden.
'mBâh!' is nog te zien op 28 december in ZINiN in Nijverdal, 29 december in De Reggehof in Goor en 30 december in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Kaarten kosten 12,50 en zijn te verkrijgen aan de kassa's van de theaters.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.