Nieuwsbrief

Sportverkiezingen bij RTV Oost

Sportverkiezingen bij RTV Oost
Sportverkiezingen bij RTV Oost
Zondag 6 januari wordt bekend gemaakt wie de Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van 2007 zijn geworden.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de studio van RTV Oost worden de Overijsselse sportprijzen uitgereikt door niemand minder dan oud-profvoetballer Jaap Stam. De uitreiking wordt verder opgeluisterd met een optreden van Maaike Jansen, de winnares van 'So You Wanna Be a Popstar'.
Tot en met vrijdag 4 januari kunt u via de website www.rtvoost.nl nog een stem uitbrengen. Genomineerd dit jaar zijn amazone Angelique Hoorn, zwemster Marleen Veldhuis, wielrenster Willy Kanis, springruiter Gerco Schröder, schaatser Erben Wennemars, springruiter Jeroen Dubbeldam, voetbalploeg HHC Hardenberg, de handbaldames van Grando Keukens Dalfsen en de voetballers van FC Twente/Heracles Almelo A1. Naast de onderscheidingen voor de beste Overijsselse sporters wordt de Hennie Kuiper Trofee uitgereikt aan het grootste sporttalent van het afgelopen jaar. De Persprijs gaat naar een persoon die zich in 2007 op een bijzondere wijze heeft ingezet voor de sport in Overijssel.
De Overijsselse Sportverkiezingen worden zondag 6 januari live uitgezonden door Radio Oost vanaf 15.00 uur. Zondagavond is op TV Oost een uitgebreid verslag te zien in de sportuitzendingen vanaf 18.00 en 19.10 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.