Heracles in slotfase langs Willem II

VOETBAL - Heracles Almelo heeft donderdagavond de derde overwinning van het seizoen geboekt. In het Polman Stadion won de ploeg door een doelpunt in de slotfase van Willem II: 1-0.
Het degradatieduel tussen de twee laagvliegers was van een bedenkelijk niveau. In de eerste helft gebeurde er weinig voor de doelen van beide teams. Na rust speelde Heracles, dat maandag Ruud Brood op straat zette, met meer opportunisme en dat resulteerde in de 85-ste minuut in een verdiende voorsprong. Kwame Quansah gaf het laatste zetje. Heracles passeert door de zege Excelsior en Sparta op de ranglijst en bezet de vijftiende plaats.
In het eerste audiofragment een reactie van voorzitter Jan Smit en in het tweede fragment van verdediger Emmanuel Boakye.