Nieuwsbrief

En Dan Nog Even Dit!

En Dan Nog Even Dit!
En Dan Nog Even Dit!
Elke werkdag kun je bij TV Oost kijken naar 'En Dan Nog Even Dit', het programma waarin u bijgepraat wordt over alles wat Overijssel bezighoudt. 'Edned' is te zien om 18.21, 20.21 en 23.38 uur.
Maandag 14 januari is zanger Harm Wolters te gast. Hij is een volkszanger uit de stad Zwolle en zingt veelal vrolijke liederen die gaan over de liefde en het leven. Op dit moment is hij bezig met een nieuw album.
Woensdag 16 januari is Imca Marina te gast. In 1963 had ze haar eerste nummer 1-hit met het liedje Soerabaja. Daarna volgden talloze hits, zoals Viva España, Harlekino en Bella Italia. Imca woont sinds 2002 in een fraaie boerderij op het Groninger platteland die ze 'De Vicarie van Midwolda' heeft gedoopt. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt ze daar huwelijken.
Donderdag 17 januari is Ellen Eeftink te gast. In 2000 begon de getalenteerde zangeres uit Goor aan een opleiding aan het Conservatorium van Enschede. In 2005 gaf een vriendin haar op voor de audities van Idols. Ellen behaalt daar in de halve finale de derde plaats, wat haar een enorme bekendheid oplevert. Er volgen optredens met René Froger, Gerard Jolink, Gordon en ex-idols Jim en Floortje. In De Kuip mag ze zelfs het Wilhelmus zingen!
Het laatste nieuws over EDNED vind je op www.edned.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.