Valentijn gedichtenactie

Actievoorwaarden Valentijn Gedichtenactie

Valentijn
Valentijn
null

Algemene voorwaarden Valentijn Gedichtenactie

a. De actie ter promotie van Valentijnsdag 2010 wordt aangeboden door RTV Oost, Postbus 1000, 7550 BA, Hengelo
b. Deelname is mogelijk van 28 januari t/m 12 februari 2010.
c. Deelname is mogelijk door het sturen van een gedicht naar valentijn@rtvoost.nl óf door middel van de gedichtenmodule op www.rtvoost.nl.
d. RTV Oost is niet aansprakelijk voor de inhoud van de gedichten.
e. Het is niet toegestaan gedichten van anderen te plaatsen zónder bronvermelding.
f. RTV Oost behoudt zich het recht voor gedichten, en reacties hierop, met beledigingen, scheldwoorden, etc. naar eigen inzicht te verwijderen.
g. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.
h. Van 8 t/m 12 februari zal elke dag op Radio Oost een gedicht voorgelezen worden. De hoofdprijs is een luxe Valentijnsontbijt voor 2 personen bij Hotel De Zon in Ommen. Wanneer de winnaar onderdeel uitmaakt van een gezin, kan desgewenst het ontbijt voor het gehele gezin aangeboden worden. Het winnende gedicht zal op 12 februari in de uitzending van Goeiemiddag Overijssel bekend gemaakt worden. Van maandag 8 t/m donderdag 11 februari zal ook dagelijks een prijs voor het mooiste gedicht uitgereikt worden. Deze prijs bestaat uit een kookworkshop voor 2 personen bij Kookstudio Onder de Pannen in Ommen.
i. De winnaars worden door een deskundige onafhankelijke jury getrokken.
j. De winnaars krijgen per e-mail bericht.
k. De winnaar van de hoofdprijs wordt uiterlijk 12 februari 2010 getrokken. De prijs wordt op 14 februari overhandigd, mits de winnaar de daarvoor benodigde gegevens verstrekt. Verzilvering van de hoofdprijs op een andere datum dan 14 februari is niet mogelijk.
l. Deelnemers jonger dan 16 jaar dienen toestemming van hun ouders of voogd te hebben.
m. De algemene spelvoorwaarden en eventuele aanvullende informatie zijn te vinden op www.rtvoost.nl
n. Klachten kunnen schriftelijk kenbaar gemaakt worden aan RTV Oost, t.a.v. afdeling PR, Postbus 7550 BA te Hengelo o.v.v. Valentijn Gedichtenactie 2010. Of per e-mail: info@rtvoost.nl met als onderwerp "Valentijn Gedichtenactie 2010"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.