Nieuwsbrief

Opname Miss Overijssel bijwonen?

Opname Miss Overijssel bijwonen?
Opname Miss Overijssel bijwonen?
Heb je altijd al een potentiële miss van dichtbij willen bewonderen?
Zorg dan dat je zaterdag 9 februari vanaf 19.45 uur in Zaal Bruins in Saasveld bent. Er worden dan opnamen gemaakt voor de uitzending op 15 februari.
Vrijdag 28 maart vindt in Podium Hardenberg de finale plaats van Miss Overijssel 2008. De ontknoping van de missverkiezing zal live te zien zijn op TV Oost. De presentatie is in handen van Carrie ten Napel. 
De live-uitzending begint om 20.00 uur met de introductie van de overgebleven vijftien kandidaten, gevolgd door diverse presentatieronden. Na het TV Oost Nieuws van 21.00 uur - de kandidaten bereiden zich dan in Hardenberg voor op de Galaronde - kan heel Overijssel live getuige zijn van de slotronde en de prijsuitreiking. Bij de finale van Miss Overijssel 2008 kan publiek aanwezig zijn maar het aantal toegangsbewijzen is beperkt. Slechts 500 gelukkigen zullen een kaartje kunnen bemachtigen, de voorverkoop vindt uitsluitend plaats via www.poppodium.nl.
'Miss Overijssel 2008' wordt elke vrijdag uitgezonden om 17.20 uur, 19.22 uur, 21.38 uur en 00.12 uur. Klik hier voor onze programmagids.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.