Archief

Wie opent Dauwpop 2008?

Samen met Krezip, Racoon en VanVelzen op Dauwpop spelen? Dit is dé kans om als band door te breken, dus doe mee en wie weet is jouw band op 1 mei de openingsact van Dauwpop 2008!
Schrijf je band nu in voor 'Wie opent Dauwpop 2008' door jullie band-biografie en een actuele MP3 te mailen naar dauwpop@rtvoost.nl. Let op: een link naar een bio en MP3 op een website is niet voldoende! De inschrijftermijn sluit op zondag 30 maart. Alle ingezonden bio's en MP3's zijn na te lezen en te beluisteren op rtvoost.nl. Heeft jouw band een eigen website, vermeld dan ook hiervan het adres.
Een professionele jury van vertegenwoordigers van Dauwpop en RTV Oost selecteert uiteindelijk vier bands/acts die op kosten van RTV Oost een clip gaan opnemen. Deze vier clips zullen vervolgens te zien zijn bij TV Oost en op www.rtvoost.nl, waarbij door het publiek via internet een stem uitgebracht kan worden. De band met het grootste aantal stemmen wordt de openingsact van Dauwpop 2008. De winnaar zal bekend worden gemaakt op donderdag 17 april door presentator Gerson Veenstra in het Radio Oost-programma 'Het Overijssels Hart' dat wekelijks een Dauwpopjournaal gaat verzorgen.
Dauwpop vindt traditioneel plaats op Hemelvaartsdag, dit jaar is dat donderdag 1 mei. Voorwaarde voor deelname aan deze oproep is natuurlijk dat jouw band op 1 mei beschikbaar is. De locatie is opnieuw het festivalterrein aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn. Bekende namen als Saybia, Krezip, Voicst, Racoon, VanVelzen en Pete Philly & Perquisite zijn inmiddels bevestigd. Het festival duurt van 11.00 tot 22.00 uur, kaarten kosten 32,50 euro in de voorverkoop. Meer informatie is te vinden op www.dauwpop.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.