Nieuwsbrief

Win kaarten Huishoudbeurs RAI 2008

Win kaarten Huishoudbeurs RAI 2008
Win kaarten Huishoudbeurs RAI 2008
Van 9 tot en met 17 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de Huishoudbeurs 2008.

HUISHOUDBEURS 2008: TERUG NAAR DE BASIS

Ook dit jaar biedt de Huishoudbeurs weer een compleet programma. Het centrale themaplein staat in het teken van 'PUUR'. De wereld van Puur gaat over 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. Een stukje echtheid in onze technologische en gefabriceerde samenleving. Eerlijk, gezond en helder.
Gezelligheid 
De 63e editie van de Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en vrouwen even onbezorgd kunnen genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Ongeveer 450 exposanten zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer verzorging, wonen, cosmetica en gezondheid. Bezoekers krijgen interieuradvies en kunnen genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden.
Meer informatie over Huishoudbeurs 2008 is te vinden op http://www.huishoudbeurs.nl/

Kaarten winnen Huishoudbeurs 2008?

Mail ons wat PUUR voor u betekent. De meest originele inzendingen ontvangen 2 kaarten voor de Huishoudbeurs. Klik hier om te reageren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.