Archief

"VOUTLOOZ!"

Alles wat je doet is perfect!!! "Laat de dingen komen zoals ze komen!!" lijkt het motto van de band "VOUTLOOZ!" die ontstaan is op een mooie dag in september 2007.
De bandleden Edwin Dekker, Jeroen Gmelich, Johan Smidts en Marcel Kranenburg uit Den Helder zijn muzikanten die ieder op hun eigen manier in de muziek in hun hart hebben. De perfecte omstandigheden van het toeval bracht deze vier muzikanten bij elkaar. Alle vier met één doel. Genieten van muziek maken en dat in je moerstaal. Een nieuwe ervaring voor de leden, maar die als een verfrissende wind door de muzikale ervaringen van de bandleden waait.  
Ondanks dat "VOUTLOOZ!" een nieuwe band is, is de fundatie er een die er niet om liegt. Als je de ervaringen van de individuele leden bundelt zie je een verassende combinatie van activiteiten. 
  • Live optredens op Radio 2, 3 en TMF 
  • Artiesten begeleiding 
  • Muziek verzorgen en acteren Nederlandse Speelfilm 
  • Voorprogramma's van o.a. Van Dik hout, De Dijk en Golden Earring 
  • Album opname in een buitenlandse Studio met de producer van de Rolling Stones en Guano Apes
De lijst is in feite vele malen groter maar het gaat uiteindelijk om de muziek die "VOUTLOOZ!" maakt. Die is eerlijk, fris, ongekunsteld en vrij. Je proeft de ingrediënten die elkaar perfect complimenteren. Ach….proef het zelf.  
Kijk voor meer info over "VOUTLOOZ!" op de "VOUTLOOZ!"- hyve.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.