Nieuwsbrief

RTV Oost sportprogrammering op uw verenigingssite

RTV Oost sportprogrammering op uw verenigingssite
RTV Oost sportprogrammering op uw verenigingssite
Wilt u elke week de leden van uw sportvereniging op de hoogte houden van de sport op Radio en TV Oost?
Elk weekend en elke avond gaan duizenden Overijsselaars de velden en wegen op en de zalen en zwembaden in. Sport is actief en passief de grootste vrijetijdsbesteding die we kennen en krijgt daarom ruimschoots aandacht bij RTV Oost. 
Wilt u elke week de leden van uw sportvereniging op de hoogte houden van de sport op Radio en TV Oost? Stuurt u dan het e-mailadres waarop u deze informatie wilt ontvangen naar: sportprogrammering@rtvoost.nl.
Op TV Oost wordt op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond uitgebreid aandacht besteed aan betaald voetbal, amateurvoetbal, diverse zaalsporten, etc. Bovendien is op zaterdag- en zondagavond sinds begin van dit jaar het programma “FF sporten” te zien waarin aandacht is voor de allerjongste Overijsselse sporters (tot 8 jaar) en hun sportprestaties. Radio Oost is er op zaterdag- en zondagmiddag met uitslagen, reacties en analyses van sportwedstrijden. 
Steeds vaker worden sportwedstrijden live uitgezonden. Afgelopen najaar zond TV Oost live het UEFA Cup duel tussen FC Twente en Getafe uit en op 19 december was de eerste marathon op natuurijs in Haaksbergen live te volgen. Ook een jaarlijks terugkerend evenement als de CSI in Geesteren wordt door TV Oost live verslagen. En dit voorjaar zal bovendien in samenwerking met TC Tubantia de beklimming van de Alpe d’Huez door ongeveer 400 amateur-wielrenners live gevolgd worden. 
De sport in Overijssel kan dus op onze aandacht rekenen. Misschien heeft u gehoord van onze plannen om in samenwerking met andere regionale omroepen live verslag te doen van wedstrijden van de topclubs in het amateurvoetbal? De mogelijkheden hiervoor worden op dit moment onderzocht.
Wij van Radio en TV Oost willen graag zoveel mogelijk Overijsselse sporters en sportfans op de hoogte houden van onze sportprogrammering en zouden het zeer op prijs stellen wanneer u op uw website aandacht aan onze programmering zou willen besteden. Wij kunnen u wekelijks voorzien van actuele informatie over de inhoud van de diverse sportprogramma’s. In geval van bijzondere evenementen en wedstrijden die live worden uitgezonden kunnen wij u vooraf bericht sturen, zodat u via uw website uw leden hierop kunt wijzen. U kunt de toegezonden informatie zelf plaatsen op uw website, maar u kunt ook via een door ons beschikbaar gestelde banner doorverwijzen naar deze informatie.
Wilt u elke week uw leden op de hoogte houden van de sport op Radio en TV Oost? Stuurt u dan het e-mailadres waarop u deze informatie wilt ontvangen naar: sportprogrammering@rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.