Nieuwsbrief

‘Genaaid!’ is terug!

‘Genaaid!’ is terug!
‘Genaaid!’ is terug!
Komende maandag 25 februari gaat bij TV Oost een nieuwe serie afleveringen van start van het spraakmakende jongerenprogramma 'Genaaid!'.
Het team van presentatoren heeft opnieuw een aantal ludieke acties bedacht. Daarbij wordt, soms met de verborgen camera, in beeld gebracht hoe de inwoners van Overijssel zich gedragen in onverwachte situaties. Zo wordt onder meer gekeken hoe er wordt gereageerd op een penetrante schetenlucht en hoeveel zware spullen mannen bereid zijn te tillen voor een mooie vrouw.
In 'Genaaid!' gaan jongeren creatief aan de haal met de Overijsselse cultuur, natuur, waarden en normen. In komische en soms provocerende acties wordt aan het licht gebracht wat wel en niet door de beugel kan in onze regio. Vooroordelen worden bevestigd, verschillen worden blootgelegd en tradities worden doorbroken. Dit alles gebracht met een flinke dosis humor, zelfspot en lef.
In de eerste nieuwe aflevering van 'Genaaid!' maken we kennis met de nieuwe leden van het team. Vervolgens gaan Enver en Aniek kamperen op een nogal ongebruikelijke plek: midden in een woonwijk. Bernard gaat voetballen. Net als hij lekker op dreef is, raakt zijn bal lek. Gelukkig is er een voetbalveld in de buurt. Wat zal hij doen?
'Genaaid!' is elke maandag op TV Oost te zien om 16.20, 17.20, 19.22, 21.38 en 00.12 uur. Meer info vind je op rtvoost.nl en rtvoost.nl en genaaid.tv.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.