Nieuwsbrief

Win een beautyarrangement bij Thermen Bussloo!

Win een beautyarrangement bij Thermen Bussloo!
Win een beautyarrangement bij Thermen Bussloo!
Wil jij ook wel eens een dagje helemaal in de watten gelegd worden en als herboren weer naar huis gaan?
Als deelneemster aan een missverkiezing wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien en de kandidates voor Miss Overijssel 2008 zijn daarop geen uitzondering. Vrijdag 7 maart zie je bij TV Oost hoe professionele kappers en visagisten de dames veranderen in echte vamps en fotomodellen. Wil jij ook wel eens een dagje helemaal in de watten gelegd worden en als herboren weer naar huis gaan? Of ken je iemand die dit dubbel en dwars verdiend heeft? Doe dan nu mee aan de speciale make-over wedstrijd van TV Oost. Je maakt dan kans op een volledig verzorgd arrangement voor twee personen, beschikbaar gesteld door Thermen Bussloo.
Op www.rtvoost.nl vind je het deelnameformulier. Bij aanmelding moet je aangeven waarom jij, of iemand die je kent, nou juist dit arrangement wilt winnen. Heb je een zware tijd achter de rug, ken je iemand die een belangrijke prestatie heeft geleverd of heeft iemand iets heel speciaals voor je gedaan? Laat het ons weten! De meest originele motivatie wint een heerlijke relaxdag voor twee personen bij Thermen Bussloo.
Miss Overijssel 2008 is elke vrijdag te zien op TV Oost om 16.20, 17.20, 19.22, 21.38 en 00.12 uur. Vrijdag 28 maart vindt in Podium Hardenberg de grote finale plaats, die live te zien zal zijn op TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.