Nieuwsbrief

Finale Miss Overijssel live op TV Oost

Finale Miss Overijssel live op TV Oost
Finale Miss Overijssel live op TV Oost
Na wekenlange afvalrondes, survivaltraining, stoomcursussen etiquette en andere beproevingen vindt vrijdag 28 maart in Podium Hardenberg de ontknoping plaats van Miss Overijssel 2008.
De finale zal live te zien zijn op TV Oost en worden gepresenteerd door Kim Kötter en Carrie ten Napel. De live-uitzending begint om 20.00 uur met de introductie van de vijftien finalisten, gevolgd door diverse presentatieronden. Na het TV Oost Nieuws van 21.00 uur - de kandidaten bereiden zich dan in Hardenberg voor op de Galaronde - kan heel Overijssel live getuige zijn van de slotronde en de prijsuitreiking. Bij de finale van Miss Overijssel 2008 kan publiek aanwezig zijn. Het aantal toegangsbewijzen is echter beperkt! Slechts 500 gelukkigen zullen een kaartje kunnen bemachtigen. De voorverkoop vindt uitsluitend plaats via www.poppodium.nl
'Op weg naar Miss Overijssel 2008' is elke vrijdag bij TV Oost te zien om 16.20, 17.20, 19.22, 21.38 en 00.12 uur. Kijk voor meer informatie over Miss Overijssel 2008 op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.