Archief

Trailer Trash Tremblers

De "Trailer Trash Tremblers" zijn in januari 2006 officieel van start gegaan. Als viermans formatie maken ze een mix van Country, CowPunk, Hillbilly en Southern rock. Geinige countrybaksels en scheurende stampers, hoempatrash en zwerfstenen muziek. Met deze eigen sound creëert de band een geheel eigen sfeer.
"Countryfueled Rock 'n Roll" of "Rawk 'n Roll" zoals ze het zelf noemen. Het repetoire bestaat uit eigen werk met een enkele cover. O.a invloeden van Motorhead, Lynyrd Skynyrd en Johnny Cash zijn hoorbaar. 
Hun debuutschijf is in mei 2007 verschenen en men heeft al veel positieve reacties mogen ontvangen. Maar deze countryrockers zijn vooral live het op hun best. De muzikanten zijn getekend in hun gezichten door de sporen van hun laarzen, die door de jaren heen, al aardig wat voeten in de muzikale aarde hebben gehad. Allen de dertig gepasseerd en al aardig wat bands versleten.
Het avontuur van de Trailer Trash Tremblers speelt zich af in de velden van Texas, met vette blues en country basics in een rauw en obscuur jasje.  De mannen brengen hun grootste passie met een groot hart op u over " So let's make some Rock 'n Roll!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.