Nieuwsbrief

Win een Michael Jackson VIP-arrangement

Win een Michael Jackson VIP-arrangement
Win een Michael Jackson VIP-arrangement
Heb jij een leuke herinnering aan Michael Jackson? Was je fan, verliefd, heb je hem ontmoet of heb je een andere herinnering die je met ons wilt delen? Laat het ons dan weten!
Michael Jackson wordt dit jaar 50 jaar, zit 45 jaar in het vak en 'Thriller', het bestverkochte album aller tijden verscheen 25 jaar geleden. Deze drie jubileums worden gevierd met THRILLER LIVE, de grote muziekshow met hits van Michael en The Jackson 5. 
Maar liefst 35 artiesten waaronder zangers, dansers, een gospelkoor en live band vermaken het publiek ruim twee uur. Michaels ongelofelijke muziekcarrière herleeft met nummers van The Jackson 5 waaronder I Want You Back, I'll Be There, Can You Feel It en zijn beste solo-hits als Rock With You, Thriller, Beat It, Billie Jean. Bij THRILLER LIVE krijg je weer het echte 'Jacksongevoel' terug uit de jaren '70 en '80. De show is 'Thrilling'. Na afloop van de show gaat het feest door tijdens de gratis Afterparty met uitsluitend hits uit de jaren '70 en '80. 
Thriller Live staat op 23 april in de IJsselhallen in Zwolle en van 24 t/m 27 april in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Van maandag 21 april tot en met vrijdag 25 april organiseert Radio Oost de Jacksonweek met de mooiste Michael Jackson en Jackson Five-nummers.  
Heb jij een leuke herinnering aan Michael Jackson? Was je fan, verliefd, heb je hem ontmoet of heb je een andere herinnering die je met ons wilt delen? Laat het ons dan weten! De hele week worden de mooiste herinneringen voorgelezen en de 5 allermooiste herinneringen winnen een VIP-arrangement voor twee personen. 

Het VIP-arrangement bestaat uit:

  • Vrije toegang voor twee personen
  • Een Michael Jackson Surpsrisepakket
  • Backstagepasjes
  • Een ontmoeting met de internationale cast
Dus doe mee, stuur ons je herinnering en win dat fantastische VIP-arrangement!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.