Archief

Mary had a little band

Mary Had A Little Band is de band rondom singer/songwriter en pianiste Marianne Oldenburg. Van jongs af aan was zingen een aardige hobby, maar toen ze vanaf haar 15e eigen liedjes ging schrijven, werd muziek maken een grote passie. Op haar 18e werd ze toegelaten tot het Artez Conservatorium van Zwolle waar ze haar little band-leden Otto de Jong(drums), Tobias Kerkhoven(gitaar) en Laurens Knoop(bas) ontmoette.
In september 2006 richtten de leden de Mary Had A Little Band op en al gauw ontstond een eigen sound dat door vele woorden gekenmerkt kan worden, waaronder ingetogen, meeslepend, dromerig, simpel, maar ook uitbundig, opwekkend, levendig en ingewikkeld…
In de zomer van 2007 nam de band een demo op en in de lente van 2008 duiken de leden opnieuw de studio voor een E.P. die naar verwachting in juni te koop zal zijn.
Op 25 juni 2008 studeert Marianne af door middel van een eindexamenconcert, wat tevens een soort promotie van de Mary Had A Little Band E.P. zal zijn, in Schouwburg Odeon te Zwolle.
Met haar pure stem, eigen sound en intieme liedjes weet Marianne altijd mensen te raken. De band vult haar perfect aan en met elkaar geven ze elk liedje een eigen karakter. Verschillende emoties komen tot uiting in zowel tekst als muziek en slepen de luisteraar mee in de gedachtenwereld van de zangeres.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.