Nieuwsbrief

Win een Michael Jackson VIP-arrangement

Win een Michael Jackson VIP-arrangement
Win een Michael Jackson VIP-arrangement
Vanaf 14 april is er een speciale Jacksonweek bij RTV Oost, waarbij vijf keer twee VIP-arrangementen kunnen worden gewonnen.
Vijfentwintig jaar geleden verscheen Michael Jackson's 'Thriller', het bestverkochte album aller tijden. Daarnaast wordt de 'King of pop' dit jaar vijftig en zit hij vijfenveertig jaar in het vak. Deze drie jubilea worden op 23 april in de IJsselhallen in Zwolle spectaculair gevierd met 'Thriller Live', een muziekshow boordevol hits van Michael en The Jackson 5. Zangers, dansers, een gospelkoor en een live band laten Michaels ongelofelijke muziekcarrière herleven. Radio Oost haakt op dit bijzondere concert in met een speciale Jacksonweek, waarbij vijf keer twee Viparrangementen kunnen worden gewonnen.
Radio Oost vraagt aan haar luisteraars om hun persoonlijke herinneringen aan Michael Jackson in te zenden via het mailadres michael@rtvoost.nl. Iedereen die fan was, verliefd, Michael heeft ontmoet of een andere herinnering heeft, kan dat verhaal de komende weken naar RTV Oost sturen. Tijdens de Jacksonweek van maandag 14 tot en met vrijdag 18 april worden de mooiste herinneringen voorgelezen op Radio Oost. De vijf allermooiste herinneringen winnen een VIP-arrangement voor twee personen, bestaande uit vrije toegang, een Michael Jackson surprisepakket, backstagepasjes en een ontmoeting met de internationale cast. Natuurlijk draait Radio Oost tijdens de Jacksonweek ook extra veel muziek van Michael en de Jackson 5.
Naast de Jacksonweek organiseert RTV Oost ook een speciale Moonwalkactie. Kun jij als geen ander de 'moonwalk' of ben je een supergoede Michael Jackson imitator? Dan maak je nu kans op een optreden bij Thriller Live! Meer informatie vind je op rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.