Archief

Stel je vraag aan Leontien van Moorsel!

Leontien van Moorsel
Leontien van Moorsel
Wil jij Leontien iets vragen over fietsen of trainen voor de Leontien´s Ladies Ride op 8 juni in Zwolle? Mail dan je vraag naar leontien@rtvoost.nl en wie weet spreek jij Leontien in Goeiemorgen Overijssel!
De luisteraars van Radio Oost krijgen de komende weken de gelegenheid om Leontien vragen voor te leggen via het E-mailadres leontien@rtvoost.nl. Die vragen kunnen betrekking hebben op de Ladies Ride, maar mogen ook gaan over alles wat maar met fietsen te maken heeft. De vragen zullen op een later tijdstip worden beantwoord in het Radio Oost programma Goeiemorgen Overijssel (08.30 – 11.00 uur). Van de Ladies Ride zal op 8 juni een uitgebreid verslag worden gemaakt door RTV Oost Sport. 
Zondag 8 juni stappen in Zwolle duizenden dames op de fiets voor Leontien's Ladies Ride, een toertocht voor vrouwen op initiatief van voormalig profwielrenster Leontien van Moorsel. Overijssel is voor het tweede achtereenvolgende jaar één van de startplaatsen van deze tocht, die tevens plaatsvindt in Den Bosch en Rotterdam. RTV Oost is officieel mediapartner van de Ladies Ride in Zwolle. De Leontien's Ladies Ride is een toertocht alleen voor vrouwen. Ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets, iedereen kan meedoen. Naast het fietsen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel op het gebied van sport als entertainment. Vlak bij de start wordt een groot promotiedorp gebouwd, de Expo Area, waar voor, tijdens en na de tocht van alles te beleven is. Hier kunnen zowel de deelneemsters als de ‘achterblijvers’ terecht voor een drankje en hapje, leuke optredens of een leuke activiteit. 
De tocht start op zondag 8 juni op de Grote Markt in Zwolle. Er kan worden gekozen tussen twee afstanden, 35 of 65 kilometer. De rit voert over een prachtig parkoers door het Vechtdal. Onderweg zijn rustplekken gecreëerd waar deelneemsters kunnen lunchen of zich opfrissen. Na afloop vindt op de Grote Markt in Zwolle het slotfeest plaats. 
Aanmelden voor Leontien’s Ladies Ride kan via de website www.leontiensladiesride.nl. Daar is ook alle overige informatie over de tocht te vinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.