Nieuwsbrief

Bevrijdingsfestival bij RTV Oost

Bevrijdingsfestival bij RTV Oost
Bevrijdingsfestival bij RTV Oost
RTV Oost gaat op maandag 5 mei uitgebreid verslag doen van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle.
Onder het motto 'Vijf minuten voor de vrijheid' gaat RTV Oost op maandag 5 mei uitgebreid verslag doen van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. De omroep voor Overijssel is dit jaar officieel mediapartner van het Bevrijdingsfestival, waarbij voor het eerst live zal worden uitgezonden vanaf het festivalterrein.
Vanaf 12.00 uur schakelt TV Oost elk heel uur over naar het park De Wezenlanden in Zwolle voor een korte update met nieuws en indrukken van het Bevrijdingsfestival. 's Avonds wordt vanaf 18.21 en 20.21 uur in twee live-uitzendingen van een half uur uitgebreid verslag gedaan. Radio Oost zal de hele dag in Zwolle aanwezig zijn voor sfeerimpressies en interviews met publiek en artiesten. RTV Oost zal voor de live-uitzendingen direct naast het hoofdpodium een speciaal mediapark inrichten.
Het Bevrijdingsfestival Overijssel trok vorig jaar 150.000 bezoekers. Ook dit jaar staan weer veel topacts op het programma, waaronder DiRect, Ferry Corsten, Krezip, Within Temptation, Ilse de Lange, Wouter Hamel, Leaf, The Girls, Claw Boys Claw en tientallen andere artiesten. Het Bevrijdingsfestival kent verder een uitgebreid programma met diverse kleinere muziekpodia, theater, een kunst- en mediaprojecten, discussies rond het thema vrijheid en kinderactiviteiten. 
Meer informatie over de live-uitzendingen van het Bevrijdingsfestival is te vinden op rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.