Nieuwsbrief

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel
Bevrijdingsfestival Overijssel
RTV Oost is dit jaar officieel mediapartner van het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle.
Onder het motto 'Vijf minuten voor de vrijheid' doet de omroep voor Overijssel op maandag 5 mei uitgebreid verslag, waarbij voor het eerst live zal worden uitgezonden vanaf het festivalterrein.
Vanaf 12.00 uur schakelt TV Oost elk heel uur over naar het park De Wezenlanden in Zwolle voor een korte update met nieuws en indrukken van het Bevrijdingsfestival. 's Avonds wordt vanaf 18.21 en 20.21 uur in twee live-uitzendingen van een half uur uitgebreid verslag gedaan. Radio Oost zal de hele dag in Zwolle aanwezig zijn voor sfeerimpressies en interviews met publiek en artiesten. RTV Oost zal voor de live-uitzendingen direct naast het hoofdpodium een speciaal mediapark inrichten.
Het Bevrijdingsfestival Overijssel trok vorig jaar 150.000 bezoekers. Ook dit jaar staan weer veel topacts op het programma, waaronder DiRect, Ferry Corsten, Krezip, Within Temptation, Ilse de Lange, Wouter Hamel, Leaf, The Girls, Claw Boys Claw en tientallen andere artiesten. Verder zijn er kunst- en mediaprojecten, themadiscussies, theatervoorstellingen en kinderactiviteiten. Dertien Smarts zullen vanaf het NS-station naar het festivalterrein rijden. Niet alleen de festivalbezoekers kunnen hier gebruik van maken, ook de 'helikopteract' Ferry Corsten en zijn gevolg worden met de kleine autootjes naar het festivalterrein gebracht. 
Meer informatie over de live-uitzendingen van het Bevrijdingsfestival is te vinden op rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.