Nieuwsbrief

Portret Harm Agteresch bij TV Oost

Portret Harm Agteresch bij TV Oost
Portret Harm Agteresch bij TV Oost
TV Oost zendt op Tweede Pinksterdag een speciaal portret uit van Harm oet Riessen.
Op 20 april werd presentator en cabaretier Harm Agteresch alias Harm oet Riessen 65 jaar. Op zijn verjaardag werd Harm verrast door familie, vrienden en collega's. TV Oost zendt op Tweede Pinksterdag een speciaal portret uit van de man die al meer dan twintig jaar elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur op Radio Oost 'Harms Farms' presenteert.
In het tv-portret zijn indrukken te zien van het verrassingsfeest dat op Harm's 65ste verjaardag werd georganiseerd. Verder zijn er archiefbeelden met sketches en tv-programma's waar Harm aan meegewerkt heeft en zien we Harm aan het werk tijdens zijn radio-uitzending op zaterdagmorgen. 
Harm was ooit voorbestemd voor het kleermakersvak maar trok op zijn zeventiende de wijde wereld in als troubadour. Hij leerde zichzelf kunstfluiten, tapdansen en banjospelen. In Oostenrijk zong hij voor de Nederlandse toeristen Hollandse liedjes met een Duits accent en in Parijs verdiende hij de kost als kunstschilder. Begin jaren tachtig kwam hij na een kortstondig Hilversums avontuur terecht bij Radio Oost.
Het portret van Harm Agteresch is maandag 12 mei op TV Oost te zien om 16.21, 19.28, 21.28 en 23.28 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.