nieuws

Kipreepjes met rijst en sla

Kipreepjes met rijst en sla
Kipreepjes met rijst en sla
Recept Goeiemorgen Overijssel vrijdag 9 mei
Benodigdheden:
  • Kipfilet, in kleine reepjes gesneden
  • De kruiden paprika, kerrie, cajun, zout en peper
  • Zoete ketjap
  • Sambal Oelek
  • Olijfolie

Ga als volgt te werk

Snijd de kipfilet in kleine smalle reepjes en doe ze in een schaal. Doe er van alle kruiden een kleine theelepel bij, alleen van het zout en peper iets minder. Doe hierbij een goede scheut ketjap en een beetje olijfolie. Roer dit goed door elkaar en laat het een uurtje in de koelkast staan.
Doe daarna een beetje olie in een pan en roerbak de kipreepjes en ongeveer 6 minuten klaar op heet vuur.
Tip: Serveer en sla met tomaten bij en witte rijst.

Eet smakelijk!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.