Nieuwsbrief

Angela Esajas gewond bij opnamen Toppers te Paard

Angela Esajas gewond bij opnamen Toppers te Paard
Angela Esajas gewond bij opnamen Toppers te Paard
Actrice en Tros-presentatrice Angela Esajas heeft afgelopen dinsdag haar been op vier plaatsen gebroken tijdens de opnamen van het TV Oost-programma Toppers te Paard.
Tijdens een training bij stoeterij Hemmelhorst in Borne schrok haar paard door nog onbekende oorzaak en kwam Esajas ten val. Ze is opgenomen in het Twenteborg ziekenhuis in Almelo en inmiddels geopereerd. Esajas kan niet langer meedoen aan het programma, de programmamakers proberen op dit moment een vervanger te vinden.
De eerste uitzending van Toppers te Paard is op maandag 19 mei. Het is het tweede seizoen van dit programma, waarin negen bekende Nederlanders door topruiters worden getraind in de springsport. De zes beste deelnemers springen op zaterdag 12 juli de grote finale op het Internationaal Concours Hippique in Geesteren. De deelnemers dit jaar zijn zanger Dennie Christian, Oad-directeur Julius ter Haar, Miss Overijssel Maaike Heethaar, zanger Bouke, Van Jonge Leu-acteur Jan Riesewijk, Twarres-zangeres Mirjam Timmer, Mooi Wark-bassist William Bossong en kunstenaar Ruurd Hallema. Zij zijn verdeeld over drie teams, die onder leiding staan van advocaat Robert Speijdel, schaatsster Moniek Kleinsman en paardenkenner Chummy Horsey. Presentator van het programma is Willie Oosterhuis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.