Nieuwsbrief

Toppers te Paard is terug

Toppers te Paard is terug
Toppers te Paard is terug
Spanning, drama, humor, afzien en doorzetten. Dat is wat de kijker mag verwachten in het tweede seizoen van Toppers te Paard...
In Toppers te Paard worden bekende Nederlanders binnen enkele weken opgeleid tot springruiter. Komende maandag 19 mei is om 16.38 uur de eerste nieuwe aflevering te zien. Deelnemers dit jaar zijn zanger Dennie Christian, Oad-directeur Julius ter Haar, Miss Overijssel Maaike Heethaar, zanger Bouke, acteur Jan Riesewijk, Twarres-zangeres Mirjam Timmer, Mooi Wark-bassist William Bossong, politicus Gert Jan Oplaat en kunstenaar Ruurd Hallema.
De BN-ers zijn verdeeld over drie teams, die onder leiding staan van advocaat Robert Speijdel, schaatsster Moniek Kleinsman en paardenkenner Chummy Horsey. Onder begeleiding van professionele trainers wordt er geoefend in Stal Maathuis in Geesteren, Stal De Huurne in Wierden en Stoeterij De Hemmelhorst in Borne. De zes beste deelnemers springen op zaterdag 12 juli de grote finale in de hoofdpiste van het CSI, het prestigieuze Internationaal Concours Hippique in Geesteren.
De opnamen van Toppers te Paard werden vorige week dinsdag opgeschrikt door een ongeval waarbij actrice en Tros-presentatrice Angela Esajas haar been brak. Tijdens een training schrok haar paard en kwam Angela ten val. Ze kan nu niet langer meedoen aan het programma; het is op dit moment nog niet bekend wie haar vervanger zal zijn.
De presentatie van Toppers te Paard wordt verzorgd door Willie Oosterhuis en actrice Esther ter Horst, bekend van haar rol als Monkie in Van Jonge Leu en Oale Groond.
Toppers te Paard is elke maandag te zien op TV Oost om 16.38, 17.38, 19.40, 22.38 en 00.30 uur. Met ingang van 1 juni zal er ook een uitzending zijn op zondag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.