Nieuwsbrief

Overijssel kleurt Oranje!

Overijssel kleurt Oranje!
Overijssel kleurt Oranje!
Het EK Voetbal is begonnen en Oranje heeft een geweldige start gemaakt. RTV Oost is ter gelegenheid van Euro 2008 nog steeds op zoek naar de mooiste oranje plekken van Overijssel!
Ook Overijssel staat weer vierkant achter het Nederlands elftal en na deze grandioze start, stijgt de oranjekoorts alleen maar meer. Huizen, straten en pleinen worden opgetuigd met allerhande oranje versierselen. Overijssel kleurt Oranje!
RTV Oost is ter gelegenheid van Euro 2008 nog steeds op zoek naar de mooiste oranje plekken van Overijssel. Is jouw toilet, slaapkamer, woonkamer, huis, tuin, straat, plein of wijk helemaal oranje gekleurd? Heeft jouw buurt een eigen feesttent of tribune? Is jouw stamcafé, clubgebouw of keet het meest sfeervolle oranjehonk van Overijssel? Plaats dan nu een foto met een korte toelichting op onze website en maak kans op een bezoekje van Radio én TV Oost. Klik op de banner op onze homepage om een foto te uploaden. De foto's mogen maximaal 1MB groot zijn.
Elke werkdag wordt uit de inzendingen een dagwinnaar gekozen. Die winnaar krijgt dezelfde dag nog bezoek van een verslaggever van Radio Oost en zal 's avonds te zien zijn op TV Oost! De jury van 'Overijssel kleurt oranje' wordt gevormd door het dagelijks bestuur van voetbalvereniging Oranje Nassau uit Almelo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.