Nieuwsbrief

RTV Oost Oktoberfeesten krijgen vervolg!

RTV Oost Oktoberfeesten krijgen vervolg!
RTV Oost Oktoberfeesten krijgen vervolg!
De muzikale feesten in Oostenrijkse sfeer zijn zo goed bevallen dat RTV Oost besloten heeft dat er in 2008 een vervolg zal komen.
Vorig jaar organiseerde RTV Oost een serie Oktoberfeesten ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van TV Oost. Op woensdag 29 oktober zal in Enschede wederom worden opgetreden door de allerbeste artiesten uit de Alpenlanden. Het Oktoberfeest zal voor televisie worden opgenomen en op een later tijdstip als serie te zien zijn op TV Oost.
De voorverkoop voor het RTV Oost Oktoberfeest gaat op 3 juli van start, onder meer bij de studio van RTV Oost in Hengelo. De organisatie van het Oktoberfeest 2008 is in handen van de Stichting ‘Enschede City of Events’. Presentator is evenals vorig jaar Wijbrand van der Sande. Hij is bij liefhebbers van Volkstümliche Musik bekend als de presentator van het radioprogramma ‘A Musi muass sein!’ en het televisieprogramma ‘Spiel mir einer!’.
De artiesten van 2008 zijn: 
- Eschländerkapel (Huiskapel RTV Oost Oktoberfeesten)
- Die Alpenrebellen
- Münchner Zwietracht (Duitslands Oktoberfestband Nr. 1)
- Die Original Zillertaler
- Romy (Oostenrijks leukste vrijgezellin)
- Die Dorfrocker (Wahnsin! Mixen gitaren en drums met trekzak en jodel)
- Zillertaler Mander (Oostenrijks snelste jodler)
- Werner Redlich (Nederlands bekendste schlagerzanger)
- Bachler Buam mit Evelyn (Partyband no.1 van Oostenrijk)
- Die Zillertaler 
Het RTV Oost Oktoberfeest, dat plaatsvindt in een enorme Duitse feesttent, is gebaseerd op traditionele muzikale feestavonden in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. RTV Oost laat speciaal voor de Oktoberfeesten de allerbeste artiesten uit de Volksmusik- en Schlagerwereld invliegen. De Duitse en Oostenrijkse rasmuzikanten laten Overijssel zien waar ze goed in zijn: het publiek op de tafels spelen! De sfeer wordt versterkt met lange biertafels, bierpullen, bediening in lederhosen en dirndljurken, een Tiroler zaagwedstrijd tussen publiek en artiesten en veel Oostenrijkse lekkernijen. Het RTV Oost Oktoberfeest is een geweldige partyavond vol ‘stimmung’, een volksfeest voor jong en oud! De laatste informatie is steeds te vinden op www.rtvoost.nl/oktoberfeesten

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.