Nieuwsbrief

Maaike en Carrie doen mee aan Ladies Ride

Maaike en Carrie doen mee aan Ladies Ride
Maaike en Carrie doen mee aan Ladies Ride
Zondag 8 juni wordt in Zwolle voor de tweede keer de Leontien's Ladies Ride georganiseerd. Opmerkelijk is de deelname van Miss Overijssel Maaike Heethaar en TV Oost-presentatrice Carrie ten Napel.
Zondag stappen in Zwolle duizenden dames op de fiets voor Leontien's Ladies Ride, een toertocht voor vrouwen op initiatief van voormalig profwielrenster Leontien van Moorsel. Opmerkelijk is de deelname van Miss Overijssel Maaike Heethaar en TV Oost-presentatrice Carrie ten Napel. De dames fietsen komende zondag mee om aandacht te vragen voor de campagne 'Because I am a Girl' van Plan Nederland. 
Binnenkort vertrekken Maaike en Carrie naar Senegal om daar met eigen ogen te zien hoe Plan Nederland de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes probeert te verbeteren. RTV Oost zal de komende maanden deze bijzondere actie op de voet volgen met onder meer vijf speciale tv-programma’s. Maaike en Carrie gaan zondag in de voorste gelederen van start op speciale roze fietsen, de kleur van zowel de Ladies Ride als de campagne 'Because I am a Girl'. De fietsen werden geleverd door Tweewielerspecialist Scholten uit Zwolle, die spontaan medewerking wilde verlenen aan deze actie. 
TV Oost verzorgt komende zondag van 15.00 tot 17.00 uur een live-uitzending van Leontien’s Ladies Ride, met impressies van de rit door het Vechtdal en live beelden van de binnenkomst van de ‘Vrolijkste fietstocht van Nederland’. Zondagavond is er vanaf 19.10 uur een uitgebreide samenvatting van de Ladies Ride te zien in TV Oost Sport.
Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.