Nieuwsbrief

Overijssel kleurt oranje!

Overijssel kleurt oranje!
Overijssel kleurt oranje!
Is jouw toilet, slaapkamer, woonkamer, huis, tuin, straat, plein of wijk helemaal oranje gekleurd? RTV Oost is op zoek naar de mooiste oranje plekken van Overijssel.
Zaterdag wordt afgetrapt voor het EK Voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. Ook Overijssel staat weer vierkant achter het Nederlands elftal en dus stijgt de oranjekoorts. Huizen, straten en pleinen worden opgetuigd met allerlei oranje versierselen en materialen.
RTV Oost is ter gelegenheid van Euro 2008 op zoek naar de mooiste oranje plekken van Overijssel. Is jouw toilet, slaapkamer, woonkamer, huis, tuin, straat, plein of wijk helemaal oranje gekleurd? Heeft jouw buurt een eigen feesttent of tribune? Is jouw stamcafé, clubgebouw of keet het meest sfeervolle oranjehonk van Overijssel? Plaats dan nu een foto met een korte toelichting op www.rtvoost.nl en maak kans op een bezoekje van Radio én TV Oost. Klik daarvoor op de banner 'Overijssel kleurt oranje'. De foto's mogen maximaal 1MB groot zijn.
Elke werkdag wordt uit de inzendingen een dagwinnaar gekozen. Die winnaar krijgt dezelfde dag nog bezoek van een verslaggever van Radio Oost en zal 's avonds te zien zijn in het programma 'Zomertijd' op TV Oost! Zomertijd is te zien om 21.14, 22.14 en 23.14 uur. De jury van 'Overijssel kleurt oranje' wordt gevormd door het dagelijks bestuur van voetbalvereniging Oranje Nassau uit Almelo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.