Nieuwsbrief

Theatercorso Sint Jansklooster live op TV Oost

Theatercorso Sint Jansklooster live op TV Oost
Theatercorso Sint Jansklooster live op TV Oost
Het befaamde Theatercorso in Sint Jansklooster zal vrijdagmiddag 15 augustus LIVE te volgen zijn bij de omroep voor Overijssel.
RTV Oost gaat voor het eerst in de geschiedenis een bloemencorso live uitzenden. Vrijdag 15 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur wordt de eerste rondgang van de corsowagens in beeld gebracht. 's Avonds zal op TV Oost een compilatie te zien zijn met hoogtepunten van de bonte stoet praalwagens.
Het Theatercorso in Sint Jansklooster, met als slogan 'Een groots verlangen', is één van de grootste publiekstrekkers in de Kop van Overijssel. Het kleurrijke evenement, dat dit jaar haar 40-jarig jubileum viert, onderscheidt zich binnen corsoland met musicals, choreografieën en toneelstukken die de creaties tot leven wekken. Het corso van Sint Jansklooster mag zich daardoor inmiddels tot de top drie van Nederland rekenen. 
Het Theatercorso vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 augustus, met een middagcorso om 14.00 uur en een avondcorso om 20.30 uur. Op zaterdagmiddag 16 augustus vindt het Corsofestival plaats, waarbij alle corsocreaties opgesteld staan in de dorpskern. Meer informatie is te vinden op www.theatercorso.nl.
De live-uitzending van het Theatercorso Sint Jansklooster wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Meppel-Steenwijkerland, Tamek Groep Accountants en Belastingadviseurs en Interfloor Tapijt en Vinyl uit Zwartsluis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.