Nieuwsbrief

Vrijkaarten voor Percy Sledge bij Radio Oost

Vrijkaarten voor Percy Sledge bij Radio Oost
Vrijkaarten voor Percy Sledge bij Radio Oost
In het Radio Oost programma Goeiemiddag Overijssel gaat presentator Oene Loonstra van 23 t/m 27 juni elke dag twee vrijkaarten weggeven aan de luisteraars.Â
Overijssel kan zich opmaken voor een uniek concert van de Amerikaanse soullegende Percy Sledge. De man die zich onsterfelijk maakte met miljoenenhits als ‘When A Man Loves A Woman’ en ‘Take Time To Know Her’ geeft op vrijdag 27 juni een concert in de Zwolse IJsselhallen. In het Radio Oost programma Goeiemiddag Overijssel (werkdagen 13.30 – 16.00 uur) gaat presentator Oene Loonstra van 23 t/m 27 juni elke dag twee vrijkaarten weggeven aan de luisteraars. 
Percy Sledge was in de late jaren zestig een sleutelfiguur in de ontwikkeling van de zwarte soul uit het Diepe Zuiden van de Verenigde Staten en is nog altijd actief op het platenfront. Zo verscheen in 2004 Shining Through The Rain, een album dat bewijst dat de soullegende ook in dit nieuwe millennium nog gemakkelijk kan wedijveren met al het aanstormend R&B talent van dit moment. 
De voorverkoop voor het concert van Percy Sledge vindt plaats via de grotere post-, VVV- en GWK-kantoren en via 0900 300 1250 en www.ticketservice.nl.
Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.