Nieuwsbrief

Helligen Hendrik bijzonder in trek

Helligen Hendrik bijzonder in trek
Helligen Hendrik bijzonder in trek
De oudejaarsconference 'Fôi' van de humeurige Radio Oost-columnist Helligen Hendrik lijkt al tijdens de zomermaanden een succes te worden.
De voorstellingen in het Hoftheater in Raalte (zaterdag 13 december) en in de Reggehof in Goor (zaterdag 27 december) zijn inmiddels uitverkocht en het Hoftheater in Raalte heeft al besloten tot een extra voorstelling op vrijdag 12 december. Ook de overige voorstellingen in theaters in Steenwijk, Enschede, Oldenzaal, Hardenberg en Nijverdal blijken erg in trek te zijn.
Eind vorig jaar was Helligen Hendrik, oftewel Hendrikus Antonius van der Pette, voor het eerst te gast in de Overijsselse theaters met de kolderieke oudejaarsshow 'mBâh!'. De première van de nieuwe show 'Fôi' is op vrijdag 14 november in theater De Carrousel in Ommen. De wrevelige conferencier wil nog niets kwijt over de inhoud van zijn programma. Zeker is wel dat hij weer ouderwets 'hellig' zal zijn. Naast de tour langs acht Overijsselse theaters zal TV Oost de show op Oudejaarsavond in zijn geheel uitzenden.
'Fôi!' is een unieke kans om 2008 schaterend uit te gaan. De kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via de deelnemende theaters.
Het laatste nieuws over Hendrik is te vinden op www.helligenhendrik.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.