Nieuwsbrief

Vliegende start Oktoberfeesten

Vliegende start Oktoberfeesten
Vliegende start Oktoberfeesten
Er is grote belangstelling voor entreebewijzen voor de RTV Oost Oktoberfeesten op 29 oktober op het Van Heekplein in Enschede.
De Stichting 'Enschede City of Events', de organisator van de Oktoberfeesten, is meer dan gelukkig met de kaartverkoop.
Tijdens de eerste dag van de voorverkoop van de RTV Oost Oktoberfeesten was het meteen een drukte van belang. Zo was Henri de Klein uit Enschede namens Café Janine aan de Langestraat in Hengelo op zoek naar niet minder dan 49 zitplaatsen! Henri is zanger van het 'Geluksduo' en weet wat sfeer en gezelligheid is. 'Het is absoluut een muzikaal topfeest waar ik graag bij wil zijn. In 2007 wilden we vanuit Café Janine al samen naar het RTV Oost Oktoberfeest maar toen moesten we in twee kleine groepjes omdat het feest was uitverkocht. Daarom hebben we nu op de eerste dag van de voorverkoop alle kaarten meteen aangeschaft', aldus Henri.
De voorverkoop van de RTV Oost Oktoberfeesten vindt plaats bij de VVV Oldenzaal, Hengelo en Enschede, via de website www.rtvoost.nl/oktoberfeesten en aan de balie van RTV Oost in Hengelo. 
De RTV Oost Oktoberfeesten zullen voor televisie worden opgenomen en op een later tijdstip te zien zijn bij TV Oost. Presentator is evenals vorig jaar Wijbrand van der Sande, die momenteel bij Radio Oost elke zaterdagmorgen om 08.00 uur het programma 'Jetzt Geht's Los - Servus Overijssel' presenteert. Alle informatie is te vinden op www.rtvoost.nl/oktoberfeesten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.