Nieuwsbrief

Olympische Week bij Radio Oost

Olympische Week bij Radio Oost
Olympische Week bij Radio Oost
Op vrijdag 8 augustus beginnen in Peking de 29ste Olympische Spelen. Ter gelegenheid daarvan blikt het Radio Oost lunchprogramma Het Overijssel Hart voor de tweede keer vooruit op het sportfestijn.
Op vrijdag 8 augustus beginnen in Peking de 29ste Olympische Spelen. Ter gelegenheid daarvan blikt het Radio Oost lunchprogramma Het Overijssel Hart voor de tweede keer vooruit op het sportfestijn. Na de eerste Olympische Week in april is er van maandag 4 t/m vrijdag 8 augustus opnieuw aandacht voor Overijsselaars die op de één of andere manier met de Spelen te maken hebben.
De voorbereidingen voor de Olympische Spelen zijn in de afrondende fase. Heel wat Overijsselaars zijn inmiddels aangekomen in Peking, of onderweg. In het Overijssels Hart komen ze aan het woord. Presentator Gerson Veenstra zoekt contact met sporters die zich hebben gekwalificeerd; maar ook toeschouwers en Overijsselaars die tijdens de Spelen aan het werk zijn als bijvoorbeeld fotograaf of horecamedewerker.
Het Overijssel Hart is elke werkdag te beluisteren op Radio Oost van 11.00 tot 13.00 uur. Meer informatie is te vinden op http://overijsselshart.rtvoost.nl/peking

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.