Nieuwsbrief

Jupiler League bij TV Oost

Jupiler League bij TV Oost
Jupiler League bij TV Oost
De Overijsselse voetballiefhebber kan voortaan genieten van extra lange samenvattingen van de wedstrijden van Go Ahead Eagles en FC Zwolle en interviews met spelers en trainers.
RTV Oost Sport besteedt elke zaterdag een complete tv-uitzending aan de Jupiler League. Een analyse van de wedstrijden wordt verzorgd door Rini Coolen, in het verleden trainer van FC Twente en AGOVV. Verder is er wekelijks een overzicht van de overige wedstrijden in de Jupiler League en de verkiezing van het Doelpunt van de Week. De speciale uitzendingen over de Jupiler League zijn elke zaterdag te zien op TV Oost om 18.00 en 20.00 uur. 
Natuurlijk blijft TV Oost Sport ook ruim aandacht besteden aan de eredivisie, de amateurcompetities en tal van andere sporten. Sport op Vrijdag bijvoorbeeld blikt elke week vooruit op het sportweekend in Overijssel. En Sport op Zaterdag en Sport op Zondag blijven het vertrouwde brede sportaanbod verzorgen. Kijk voor de exacte uitzendtijden en actuele inhoud van de sportprogramma's op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.