Because I'm a Girl

Win een ‘Because I’m a Girl’-shirt

In juni reisden Miss Overijssel Maaike Heethaar en TV Oost-presentatrice Carrie ten Napel af naar Senegal in het kader van de campagne 'Because I'm a Girl' van Plan Nederland. De kindgerichte ontwikkelingsorganisatie wil bereiken dat 10.000 Senegalese meisjes (weer) naar school gaan. Maaike en Carrie werden uitgenodigd om diverse projecten te bekijken. Van hun bezoek aan Senegal is een vijfdelig tv-verslag gemaakt, dat op dit moment op de maandagavond is te zien op TV Oost.
Plan Nederland heeft aan RTV Oost twintig originele 'Because I'm a Girl' T-shirts beschikbaar gesteld om weg te geven. Om kans te maken op één van deze shirts moet je RTV Oost laten weten waarom je trots bent om een vrouw te zijn. Je kunt reageren door een e-mail te sturen naar girl@rtvoost.nl. De mooiste inzendingen krijgen een shirt thuisgestuurd. Meer informatie vind je hier.
Because I'm a Girl is elke maandag te zien op TV Oost om 16.20, 17.20, 19.20, 21.31 en 00.21 uur. Op rtvoost.nl is het dagboek te lezen dat Carrie heeft bijgehouden over haar belevenissen in Senegal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.