Nieuwsbrief

Vaste plek voor ‘Jetzt Geht’s Los’ bij Radio Oost

Vaste plek voor ‘Jetzt Geht’s Los’ bij Radio Oost
Vaste plek voor ‘Jetzt Geht’s Los’ bij Radio Oost
Het programma ‘Jetzt Geht’s Los – Servus Overijssel!’, dat de afgelopen zomermaanden elke zaterdagochtend te horen was op Radio Oost, krijgt een vaste plek in de programmering.
Dat is vandaag bekendgemaakt door de directie van RTV Oost. De reden hiervoor is het grote aantal positieve reacties op het programma met volkstümliche musik, schlager, jodler en blasmusik. Bovendien vormt Jetzt Geht’s Los een prima aanvulling op de bestaande muziekprogrammering van Radio Oost. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, blijft daarom te beluisteren op de zaterdagochtend van 08.00 tot 09.00 uur. 
Jetzt Geht’s Los haakt in op de populaire Oktoberfeesten die RTV Oost dit jaar voor de tweede maal organiseert. Het festijn met muziek uit de Alpenlanden krijgt een vervolg op woensdag 29 oktober 2008 op het H.J. van Heekplein in het centrum van Enschede. De voorverkoop vindt onder meer plaats bij de studio van RTV Oost in Hengelo. Vandaag werd tevens bekend gemaakt dat de Oktoberfeesten 2008 op een later tijdstip TV Oost te zien zullen zijn onder dezelfde titel als het radioprogramma: ‘Jetzt Geht’s Los’. 
Meer informatie over de Oktoberfeesten is te vinden op www.rtvoost.nl/oktoberfeesten

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.