Nieuwsbrief

Een nieuw seizoen bij TV Oost

Een nieuw seizoen bij TV Oost
Een nieuw seizoen bij TV Oost
Met ingang van maandag 1 september begint TV Oost aan een nieuw seizoen. Daarmee keren een aantal vertrouwde dagelijkse programma's terug op de buis.
Zo is elke werkdag 'En Dan Nog Even Dit' weer te zien om 18.21 uur. Bert Eeftink, Leonie ter Braak, Willem Alkema en Carrie ten Napel praten u daarin helemaal bij over alles wat Overijssel bezighoudt. Het komende seizoen zijn weer tal van spraakmakende gasten en BN'ers te gast. Op dinsdag krijgen de presentatoren gezelschap van advocaat Robert Speijdel en elke donderdag is Marga Bult present met het laatste Shownieuws. Edned wordt herhaald om 20.21 en 23.31 uur.
Ook het politieke magazine In de Wandelgangen keert terug. Jan Medendorp, Hans Bellert en Jolande Verheij praten elke avond met gasten uit politiek, bedrijfsleven en andere maatschappelijke instanties. In de Wandelgangen is elke werkdag te zien om 21.14, 22.14 en 23.14 uur.
De eerste drie weken van september kunt u elke werkdag om 18.00 en 20.00 uur kijken naar 'Als de dag van Gisteren'. In deze serie praat Dorothy Oosting met mensen over gebeurtenissen die van grote invloed zijn geweest op hun leven. Na 'Als de dag van Gisteren' kunt u op hetzelfde tijdstip kijken naar 'Wat Stenen Vertellen', een programma over industrieel erfgoed in Overijssel. Monique Sleiderink maakt een tocht langs oude fabrieken, stoomgemalen, silo's en watertorens.
Alle lopende TV Oost-programma's behouden in september hun vaste uitzendtijdstip. Meer informatie over de programmering van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.