Nieuwsbrief

Winnaar Vakantiefotowedstrijd bekend

Winnaar Vakantiefotowedstrijd bekend
Winnaar Vakantiefotowedstrijd bekend
De eerste prijs is gewonnen door Jan Knopert uit Zwolle met zijn foto 'Avond in Venetië'.
Met de Zomeractie 'Je Mooiste Vakantiefoto' was RTV Oost de afgelopen maanden op zoek naar de leukste en origineelste vakantiekiekjes van Overijssel. Iedereen kon zijn of haar mooiste vakantiefoto uploaden op de website van RTV Oost. Inmiddels is de actie afgerond en zijn de winnaars bekend!  
De eerste prijs is gewonnen door Jan Knopert uit Zwolle met zijn foto 'Avond in Venetië'. Volgens de jury is het een prachtig bewerkte foto, die zo in een reisfolder voor Venetië zou passen. Vooral het mooie licht valt op. Jan Knopert wint hiermee de hoofdprijs: een fotoprinter. 
De tweede prijs is gewonnen door Renee ter Avest uit Nijverdal voor de foto 'Spinnenweb'. De jury vindt het een sfeervolle foto, waarin mooi gebruik is gemaakt van tegenlicht. Renee wint een grote afdruk van haar foto op canvas. 
De derde prijs is voor Bert Rodenburg uit Raalte voor de foto 'Eindelijk rust'. Hier vindt de jury dat de blauwe kleur veel rust geeft aan de foto. De foto roept een 'alleen op de wereld gevoel' op. Voor Bert ligt een RTV Oost webcam klaar. 
Bekijk de foto's van de winnaars hier.
Jurylid en meesterfotograaf Stefan Schipper maakt de prijswinnaars op donderdag 4 september officieel bekend in het TV Oost programma 'En Dan Nog Even Dit' (18.21 uur).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.