Nieuwsbrief

Special Hellendoorn Rally op TV Oost

Special Hellendoorn Rally op TV Oost
Special Hellendoorn Rally op TV Oost
De camera’s van TV Oost zijn zowel ’s nachts als overdag aanwezig bij de Hellendoorn Rally voor een speciaal verslag, dat zondagavond 21 september op TV Oost te zien zal zijn om 18.00 en 20.00 uur.
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september a.s. zijn de wegen en paden rond de Sallandse Heuvelrug weer het toneel van de spectaculaire Hellendoorn Rally, Overijssels bekendste autosportspektakel. De rallyrijders leggen dit jaar twintig proeven af van in totaal circa 200 kilometer. De camera’s van TV Oost zijn er zowel ’s nachts als overdag bij voor een speciaal verslag, dat zondagavond 21 september op TV Oost te zien zal zijn om 18.00 en 20.00 uur. 
De Hellendoorn Rally gaat vrijdagavond 19 september om 19.30 uur van start bij manege ‘t Oale Spoor’ in Hellendoorn. Naar verwachting zal zaterdagavond rond 19.30 uur de eerste auto de finish passeren. Dit jaar is de voor rijders en publiek geliefde proef op de Lichtenbergerdijk in Rijssen weer in het schema opgenomen. De Hellendoorn Rally telt bovendien mee voor de Euro Rally Challenge 2008, een competitie waarbij de beste rijders uit drie rallygekke buurlanden het tegen elkaar opnemen in zes wedstrijden.
De tv-special van de Hellendoorn Rally wordt mede mogelijk gemaakt door Teunis Automotive en Hotel Restaurant Dalzicht. Ook Radio Oost doet in live flitsen verslag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.