Nieuwsbrief

Afscheid van Nachtegaal en Zonen

Afscheid van Nachtegaal en Zonen
Afscheid van Nachtegaal en Zonen
Komende zondag 28 september kunt u bij TV Oost kijken naar de allerlaatste aflevering van de Utrechtse regiosoap 'Nachtegaal en Zonen'.
Heel Overijssel kon de afgelopen maanden meeleven met de verwikkelingen rond aannemer Akkie Nachtegaal, zijn vrouw Corrie en hun zonen Sjon, Steef en Mike.
De laatste aflevering staat garant voor veel drama en romantiek! Om te beginnen is daar de aanstaande bruiloft van Semmie en Mike. Maar ondertussen komen Robert en Sjon in aanvaring over de behandelmethode van de ernstig zieke Karen. Sjon schrikt als hij Karen op bed ziet liggen. Is ze…? Verder vertellen Steef en Robert aan Corrie dat Monique zwanger is en komt Bertje T. met een laatste troef het huwelijk verstoren. Lukt het de Nachtegaaltjes om hun bedrijf alsnog te redden…?
Nachtegaal en Zonen is komende zondag te zien bij TV Oost om 18.20, 20.20 en 22.30 uur. Deze laatste aflevering wordt zaterdag 4 oktober herhaald op dezelfde tijdstippen. Vanaf zondag 5 oktober kunt u vier weken lang kijken naar 'The making of Van Jonge Leu 4', waarin een kijkje wordt genomen achter de schermen van de populaire regiosoap van TV Oost. De nieuwe serie van Van Jonge Leu en Oale Groond gaat op zondag 2 november van start.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.