Nieuwsbrief

Elke zaterdag ‘Lieder, Land & Leute’

Elke zaterdag ‘Lieder, Land & Leute’
Elke zaterdag ‘Lieder, Land & Leute’
Met ingang van 4 oktober kunt u bij TV Oost elke zaterdag genieten van 'Lieder, Land & Leute'.
RTV Oost is de eerste Nederlandse publieke omroep die deze bijzondere productie gaat uitzenden. 'Lieder, Land & Leute' wordt gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, bekend van de RTV Oost Oktoberfeesten en het Radio Oost programma 'Jetzt Geht's Los'. 'Lieder, Land & Leute' is elke zaterdag te zien om 16.20, 19.30, 21.30 en 23.30 uur.
De uitzendingen van 'Lieder, Land & Leute' worden op locatie gefilmd en dat is geen kleine opgave. Vandaar dat de kijkers, vóórdat de uitzendingen echt beginnen, een kijkje in de keuken krijgen. In 'The making of Lieder, Land & Leute' neemt Wijbrand van der Sande ons mee achter de camera's. Hoeveel mensen werken er achter de schermen? Heeft Wijbrand écht een assistente en hoe vindt men die schitterende locaties? Zaterdag 4 oktober krijgt u antwoord op deze vragen! 
RTV Oost is blij de liefhebbers van de Volkstümliche muziek dit nieuwe programma te kunnen aanbieden. 'Lieder, Land & Leute' haakt in op de populaire RTV Oost Oktoberfeesten, die dit jaar plaatsvinden op 29 oktober 2008 op het H.J. van Heekplein in het centrum van Enschede. De Oktoberfeesten 2008 zullen na afloop van 'Lieder, Land & Leute' op TV Oost te zien zijn onder de titel 'Jetzt Geht's Los'. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.