Nieuwsbrief

RTV Oost Oktoberfeesten uitverkocht

RTV Oost Oktoberfeesten uitverkocht
RTV Oost Oktoberfeesten uitverkocht
Na het grote succes van vorig jaar mogen de RTV Oost Oktoberfeesten zich ook in 2008 verheugen in een grote publieke belangstelling.
De organisatie van de muzikale feesten in Oostenrijkse sfeer maakt bekend dat de Oktoberfeesten op woensdagavond 29 oktober in Enschede totaal zijn uitverkocht. Nick Thies van de organiserende Stichting Enschede City of Events toont zich ‘bijzonder tevreden’ over de kaartverkoop. Het succes van de RTV Oost Oktoberfeesten toont volgens hem aan dat er bij het publiek een stijgende belangstelling bestaat voor dergelijke muziekfeesten. 
Liefhebbers kunnen zich melden op info@enschedepleinconcerten.nl om in aanmerking te komen voor kaarten die eventueel geretourneerd worden. Daarbij wordt een wachtlijst gehanteerd en geldt het principe ‘wie eerst komt, eerst maalt’. 
De RTV Oost Oktoberfeesten 2008 vinden plaats op woensdag 29 oktober op het Van Heekplein in het centrum van Enschede. Het publiek zal er worden getrakteerd op een lawine aan artiesten uit de Alpenlanden. Om 18.30 uur exact gaat de tent open en start het huisorkest van de RTV Oost Oktoberfeesten: De Eschländerkapel uit Hellendoorn. Om 19.30 uur opent presentator Wijbrand van der Sande de artiestenparade, die bestaat uit Die Jauntaler, Zillertaler Mander, een Oostenrijkse surpriseact, Zillertaler, Romy, Alpenrebellen, Werner Redlich, Original Zillertaler, Dorfrocker en Bachler Buam mit Evelyn. Aan het eind van de avond (rond 23.30 uur) zingen alle artiesten tezamen ‘Sierra Madre’, het 'Volkslied der Volkstümliche musik’. 
De RTV Oost Oktoberfeesten zullen voor televisie worden opgenomen en later als zes afzonderlijke programma’s te zien zijn bij TV Oost onder de titel ‘Jetzt Geht’s Los’. Alle informatie over de Oktoberfeesten is te vinden op www.rtvoost.nl/oktoberfeesten

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.