Nieuwsbrief

Speciale actie voor schotelbezitters

Speciale actie voor schotelbezitters
Speciale actie voor schotelbezitters
Wilt u de komende maanden ook graag genieten van de nieuwe serie van Van Jonge Leu en Oale Groond maar kunt u RTV Oost niet ontvangen via uw schotelantenne?
Dan hebben RTV Oost, CanalDigitaal en ASTRA tijdelijk een zeer aantrekkelijke aanbieding voor u!
Om TV Oost via de ASTRA-satelliet te ontvangen, heeft u een dubbele kop op uw schotelantenne nodig, een zogenaamde DUO LNB. Wanneer u nu naar één van de deelnemende satellietspeciaalzaken gaat en een jaarabonnement afsluit op het Thema-pakket van CanalDigitaal, ontvangt u de dubbele kop helemaal gratis (normaal € 39,95)! Ook ontvangt u gratis TV Oost. En u kijkt de eerste 6 maanden gratis naar het Thema-pakket (normaal: € 4,95 per maand). Dat is dus driedubbel voordeel! 
De installatie van de dubbele kop op uw schotel is heel eenvoudig. Heeft u liever dat de dealer de kop plaatst? Dat kan. In combinatie met bovenstaande aanbieding betaalt u voor een installatie slechts € 29,95 (gemiddeld tarief normaal: € 79,-)! 
Neem vandaag nog contact op met een deelnemende dealer, vraag naar de mogelijkheden en geniet weer van RTV Oost. Deze actie loopt tot uiterlijk 30 november 2008. Meer informatie over de actie en alle deelnemende dealers vindt u op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.