Nieuwsbrief

‘Lieder, Land & Leute’ in Süd Tirol

‘Lieder, Land & Leute’ in Süd Tirol
‘Lieder, Land & Leute’ in Süd Tirol
Zaterdag 1 november is presentator Wijbrand van der Sande te gast in Süd Tirol.
Elke zaterdag kunt u bij TV Oost genieten van 'Lieder, Land & Leute', een programma boordevol muziek, landschappen en mensen uit de Alpenlanden.
In de vierde aflevering verruilt hij de bergen voor het mediterrane klimaat van het Meranerland. Wijbrand is te gast in het dorpje Algund bei Meran, waar hij het 'Schloss Juval' bezoekt, dat gelegen is op steile rotsen. Verder drinkt hij samen met de Burgemeester van Algund een glas wijn onder de palmbomen en laat hij zien waarvan wij in Nederland de streek Vinschgau kennen. Tussendoor is er muziek van Oswald Sattler, Bergfeuer, Janine Lenk, Mara Kayser, Geschwister Niederbacher, Marion en Sauguat. 
'Lieder, Land & Leute' is elke zaterdag te zien om 16.20, 19.30, 21.30 en 23.30 uur. Het programma haakt in op de populaire RTV Oost Oktoberfeesten, die op 29 oktober plaatsvonden in het centrum van Enschede en vanaf 29 november op TV Oost te zien zullen zijn onder de titel 'Jetzt Geht's Los'. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl/oktoberfeesten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.