Nieuwsbrief

Innovation Award live op TV Oost

Innovation Award live op TV Oost
Innovation Award live op TV Oost
Woensdag 19 november doet TV Oost vanaf 19.20 uur live verslag van de uitreiking van de Overijssel Innovation Award 2008 op de Universiteit Twente in Enschede.
De prijs bestaat uit 5000 Euro en een kunstwerk van de Hengelose kunstenares Caroline van Ockenburg.
De Overijssel Innovation Award is dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door de Provincie Overijssel in samenwerking met de Ontwikkelingmaatschappij Oost Nederland (Oost NV). Vorig jaar won Xsens Technologies B.V. uit Enschede de prijs voor het motion capturing systeem 'Moven'. De Overijssel Innovation Award heeft tot doel een breed publiek kennis te laten maken met nieuwe producten en diensten die door Overijsselse bedrijven op de markt worden gezet. 
Acht bedrijven dingen dit jaar mee naar de Overijssel Innovation Award. Het zijn Ambroise uit Enschede, Scheepswerven Bodewes uit Hasselt, Doorgeest Koeltechniek uit Heino, EcoSolutions uit Enschede, Encontech uit Enschede, MobiHealth uit Enschede, Sigmax Mobile Solutions uit Enschede en Trioliet Mullos uit Oldenzaal. 
De uitreiking van de Overijssel Innovation Award 2008 is woensdag 19 november live op TV Oost te zien vanaf 19.20 uur. De programma's Boeren Burgers Buitenlui en Made in Overijssel komen hierdoor eenmalig te vervallen. De live uitzending, die zal worden gepresenteerd door Jan Medendorp, wordt herhaald om 23.30 uur. Meer informatie over de Overijssel Innovation Award is te vinden op www.innovationaward.nl. Meer informatie over de programma's van RTV Oost is te vinden www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.