Nieuwsbrief

Beschuit met Muisjes

Beschuit met Muisjes
Beschuit met Muisjes
Pasgeboren provinciegenoten staan volop in de belangstelling van Radio Oost!
In 'Beschuit met Muisjes' bezorgt Dorothy Oosting een leuk verrassingspakket bij piepjonge Overijsselaars en maakt een praatje met de ouders. 'Beschuit met Muisjes' is elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur te horen in het lunchprogramma het Overijssels Hart. 
Dorothy: 'Als ik een geboortekaartje heb ontvangen bel ik eerst met de ouders voor het maken van een afspraak. Ze weten dus dat ik kom, de koffie staat meestal klaar. Alleen de aangeboden beschuit met muisjes sla ik altijd af. Ik moet een beetje op m'n lijn letten hè?' Na afloop van het bezoek wordt een foto gemaakt, die op de datum van uitzending op de website van RTV Oost staat. De baby krijgt een hele leuke grote knuffel en de ouders krijgen het gesprek toegestuurd op een CD waarop prachtig de naam en geboortedag van hun kind is geprint. 
Lijkt het u leuk als Dorothy op bezoek komt? Stuur dan het geboortekaartje naar RTV Oost, Postbus 1000 7550 BA Hengelo. U kunt de gegevens ook mailen naar beschuitmetmuisjes@rtvoost.nl. Gezien het karakter van een kraambezoek komen alleen baby's in aanmerking die niet ouder dat vier weken zijn. Beschuit met Muisjes is nog te beluisteren t/m 31 december van dit jaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.