Persberichten

‘AB Oost Free Kick Competitie’ op TV Oost

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk
De leden van 64 voetbalclubs uit de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe en Flevoland strijden op 9 oktober a.s. tegen elkaar in de finale van de AB Oost Free Kick Competitie. Voor de amateurclub die de speler levert met de beste vrije trap van Oost-Nederland ligt €10.000 klaar voor de clubkas. De voorronden en de grote finale in de Grolsch Veste in Enschede zijn de komende vier zaterdagen te zien op TV Oost.
‘De Free Kick Competitie wordt georganiseerd door personeelsvoorziener AB Oost, ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan. De deelnemende clubs spelen eerst een interne competitie om de beste spelers af te kunnen vaardigen naar de finale in het FC Twente stadion. Om de finalisten optimaal voor te bereiden, worden speciale clinics verzorgd door (ex-) topvoetballers, onder wie Pierre van Hooydonk. De eerste finalisten zijn inmiddels bekend en staan vermeld op de website www.aboostfreekickcompetitie.nl.
In de vier programma’s op TV Oost worden diverse voetbalverenigingen gevolgd tijdens de voorbereidingen. De laatste aflevering op zaterdag 18 oktober is geheel gewijd aan de finale. De AB Oost Free Kick Competitie is met ingang van 27 september elke zaterdag op TV Oost te zien om 20.30, 22.30 en 00.30 uur en op de zondagmorgen om 10.30 uur.
Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Barbara Beuwer of Christel IJsseldijk van AB Oost via telefoonnummer 0900-9896
Foto: Pierre van Hooijdonk

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.