Persberichten

Radioquiz in aanloop naar ‘Van Jonge Leu’ 4

Vanaf zondag 2 november kunnen de Overijsselse tv-kijkers bij TV Oost genieten van een nieuwe serie afleveringen van de succesvolle regiosoap Van Jonge Leu en Oale Groond. De start van de vierde serie wordt volgende week omkleed met een aantal speciale acties en activiteiten. Zo organiseert Radio Oost van maandag 27 oktober t/m vrijdag 31 oktober een grote Van Jonge Leu en Oale Groond Quiz.
Een week lang zijn er elke dag zes nieuwe quizvragen voor de luisteraars. De vragen worden gesteld door acteurs uit ‘Van Jonge Leu’ en gaan over de afgelopen drie seizoenen van de serie. Elke dag zijn er zes DVD-pakketten van ‘Van Jonge Leu’ te winnen, met daarin alle DVD's van seizoen 1 t/m 3. In totaal gaat het om 9 DVD's met in totaal maar liefst 26 uur kijkplezier! Om hier kans op te maken, hoef je alleen maar elke werkdag te luisteren naar Radio Oost en bellen zodra je het antwoord weet op de vraag. De quizvragen zijn te horen op de volgende tijdstippen:
07.50 uur in Klaarwakker
09.50 uur in Goeiemorgen Overijssel
10.50 uur in Goeiemorgen Overijssel
12.50 uur in Het Overijssels Hart
14.50 uur in Goeiemiddag Overijssel
16.50 uur in Afslag Oost
Verder besteden Radio Oost en het dagelijkse TV Oost programma En Dan Nog Even Dit (werkdagen 18.20 uur) van 27 t/m 31 oktober veel aandacht aan de start van de vierde serie van ‘Van Jonge Leu’ met onder meer interviews met acteurs en andere betrokkenen.
Op zondag 2 november, de dag dat de eerste nieuwe aflevering om 18.30 uur te zien is op TV Oost, is er van 11.00 tot 15.00 uur een speciale ‘Van Jonge Leu Fandag’ in de studio van RTV Oost in Hengelo. Meer informatie hierover is te vinden op www.rtvoost.nl of www.vjlog.nl en Teletekst Oost pagina 290.
Voor meer informatie: Roel Zweers – projectcoördinator RTV Oost
Foto: hoofdrolspelers Van Jonge Leu, de ‘Familie Wildspieker’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.